Webdevelopment

Home Webdevelopment

Webdevelopment bureau PixelFris ontwikkelt WordPress websites voor bedrijven en ondernemers. Alvorens web visuals kunnen worden gerealiseerd, moet worden bepaald welke functies van toepassing zijn binnen uw website. Deze worden vervolgens opgebouwd in een gestroomlijnde sitestructuur en geïntegreerd in het ontwerp. Bezoekers kunnen zo snel navigeren naar de door hen gewenste informatie. Bovendien wordt een heldere sitestructuur beter opgenomen in de zoekmachine resultaten. De uiteindelijke doelgroepgerichte communicatieboodschap wordt door PixelFris met zorg verpakt in een concept, om zo tot een optimale online presentatie te komen. PixelFris werkt met de volgende CMS systemen:

CMS

Het Content Management Systeem maakt het u mogelijk eenvoudig en snel aanpassingen door te voeren in uw website. Met de web-applicatie kunnen er onder andere nieuwe pagina’s, menu items en foto’s worden toegevoegd. Het voordeel is dat de website zo up-to-date blijft.

PixelFris ontwikkelt websites in de volgende CMS systemen:

  • WordPress
  • Joomla

Mogelijke aanvullingen op het CMS zijn:

  • Google Analytics
  • Search Engine Optimization (SEO)
 

Responsive Webdesign

Omdat websites steeds vaker bekeken worden op verschillende apparaten bouwt PixelFris ook reponsive websites. Een responsive website is opgebouwd uit een flexibel grid waardoor de website schaalbaar is voor verschillende browsers en apparaten. Dit houdt in dat de layout van het grafisch ontwerp en de content zich automatisch aanpast aan het apparaat. De website is daardoor geschikt voor zowel smartphones als iPhone en Samsung Galaxy, tablets als iPad en Samsung Galaxy Tab en grotere schermen als die van een laptop en PC.

Menu