Bedrijfswebsite laten maken

Home Bedrijfswebsite laten maken

Bedrijfswebsite laten maken

Bedrijfswebsite laten maken met WordPress of Joomla en weten wat de kosten zijn voor uw onderneming? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Naast het bouwen van websites verzorgen wij ook SEO voor een goede vindbaarheid in google.

Alvorens het webdesign kan worden gerealiseerd, moet worden bepaald welke functies van toepassing zijn binnen uw website. Deze worden vervolgens opgebouwd in een gestroomlijnde sitestructuur en geïntegreerd in het ontwerp. Bezoekers kunnen zo snel navigeren naar de door hen gewenste informatie. Bovendien wordt een heldere sitestructuur beter opgenomen in de zoekmachine resultaten. De uiteindelijke doelgroepgerichte communicatieboodschap wordt door PixelFris met zorg verpakt in een concept, om zo tot een optimale online presentatie te komen.eigen-website-laten-maken-pixelfris

CMS

Het Content Management Systeem maakt het u mogelijk eenvoudig en snel aanpassingen door te voeren in uw website. Met de web-applicatie kunnen er onder andere nieuwe pagina’s, menu items en foto’s worden toegevoegd. Het voordeel is dat de website zo up-to-date blijft.

PixelFris ontwikkelt websites in de volgende CMS systemen:

  • WordPress
  • Joomla

Mogelijke aanvullingen op het CMS zijn:

  • Google Analytics
  • Search Engine Optimization (SEO)
 

Responsive Web Design

Omdat websites steeds vaker bekeken worden op verschillende apparaten bouwt PixelFris ook responsive websites. Een responsive website is opgebouwd uit een flexibel grid waardoor de website schaalbaar is voor verschillende browsers en apparaten. Dit houdt in dat de layout van het grafisch ontwerp en de content zich automatisch aanpast aan het apparaat. De website is daardoor geschikt voor zowel smartphones als iPhone en Samsung Galaxy, tablets als iPad en Samsung Galaxy Tab en grotere schermen als die van een laptop en PC.

Wilt u een WordPress of Joomla website laten maken en meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Menu